Domů Mäso Hovězí burger na grilu s domácí remuládou

Hovězí burger na grilu s domácí remuládou

113
0
Hovězí burger na grilu s domácí remuládou
Hovězí burger na grilu s domácí remuládou

Není hamburger jako hamburger, ale ten domácí je nesrovnatelně zdravější a chutnější.

Odborníci na zdravou výživu zřejmě nepotěšíme, ale plátek mletého masa obložený houskou patří stále k nejoblíbenějším jídlům v rychlých občerstveních. A tak si vysloužil přívlastky jako tučné, kalorické a nezdravé jídlo. Hamburger není žádnou novinkou a na trhu se prodává již desítky let. Jak se při jídle často stává, autor není jednoznačný. Udává se však, že první hamburger prodali v rychlém občerstvení White Castle ještě v roce 1921 za 5 centů.

Ačkoli toto jídlo patří k rychlým občerstvením, připravit si ho doma je určitě zdravější a chutnější. Na severní straně Ameriky se každý majitel venkovního grilu honosí svým vlastním receptem na hamburger, který je dokonalý po všech stránkách a tím pádem i nejlepší na světě. Pravda je taková, že i za tak jednoduchým jídlem se skrývá kopec detailů, které netřeba opomenout. Pokud se budete řídit tipy v přiloženém videu, nebudete litovat. Zároveň vám nabízíme i recept na jedinečnou domácí remuládu.

zdroj: mall.tv